Як нестандартно використати пиво - корисні поради.
12.01.2024
9172

Журналіст
Шосталь Олександр
12.01.2024
9172

Приготування страв з риби може супроводжуватися неприємним запахом, який заважає на кухні. Але є кілька простих правил, які допоможуть уникнути цього.
Один із способів - використовувати пиво.
Натуральні кислоти, що містяться в пиві, можуть його позбутися. Якщо потрібно очистити сковорідку зсередини, просто залійте її трохи пивом і залиште на 20 хвилин. Потім помийте стандартним способом. Якщо потрібно очистити сковорідку ззовні, поставте її в більшу посудину і залийте пивом на 20 хвилин або більше. Потім вийміть сковорідку і помийте. Цей самий метод також можна використовувати для каструль.
Читайте також
- Обрізка смородини влітку 2025 — навіщо, коли і як це робити
- Як садити кавуни на городі — правила, які варто знати
- Ті самі баклажани на зиму, які всі плутають з грибами — рецепт
- Заллє дощами та накриє спека — якою буде погода завтра
- Ультрамодний манікюр Кароль — головний nail-тренд літа
- Вечеря за 30 хвилин — смачна страва з фаршу та капусти